https://www.nabawigarden.com/

data zoom

Assalualaikum Tc. Sangat berpuas hati dengan perkembangan Hannah Humaira

Hannah Humaira

I highly recommend the school to others. The quality is excellent and no regret in our decision to register ummu in nabawi garden. We pray Allah will bless your continuous effort in giving excellent education to the children..Ameen

Ummu Waffiyah

Sangat berpuas hati..sebab saya nampak inprovement ke atas anak saya..

Irfan Zafran

Ya berpuas hati dengan pencapaian anak saya..walaupun Umar lambat darisegi perkembagan tetapi dia masih boleh mengikuti sesi pembelajaran di sekolah.

Umar Khaleef

Saya sangat berpuashati dengan perkembangan anak saya ..sebab guru Ada komunikasi 2 hala dgn murid…

Khaleef

Saya memang syorkan pada kawan-kawan untuk hantar anak ke NGIIS.. dan sudah ada pun anak kawan masuk ke NGIIs.. Yang minta nombor telefon pun saya sudah berikan..

Ummar Khaleef

Pada pandangan saya pelaksanaan guru menjalankan pdpr ini guru sentiasa bersedia dgn BBM,pandai menarik minat dan perhatian murid,sentiasa ada komunikasi dgn murid..kalau boleh berkomunikasi dgn semua murid ..

Khaleef

Alhamdulillah ada perubahan dan perkembangan yang baik. Komitmen guru yg sangat bagus dan fokus kpd pljr. kelebihan sbb kls yg keci. Insyaallah mmg dh syorkan kpd kwn2 sbb pendedahan kpd murid berbeza dari aliran akademik biasa

Hafiy

I'm very satisfied with her performance in both; academic and self-esteem. The efforts taken by the teachers are tremendous. Hope the effort continues and more ideas are applied in teaching and learning session.

Ummu Wafiyyah

Saya dah mensyorkan kpd kawan-kawan saya…sudah ada kawan saya berminat untuk menghantar anak mereka di Nabawi Garden…Kerana di Nabawi Garden menekan agama & akademik seiring & seimbang ..kami sebagai ibubapa memang mahu agama seiring dgn akademik…selain itu penggunaan bahasa inggeris

Khaleef

Saya ada mensyorkan sekolah nabawi garden kepada adik beradik saya serta kawan2 sebab sekolah nabawi garden berbeza berbanding dengan sekolah lain..sesi pembelajaran yang tidak membosankan..dari segi progress pembelajaran mmg nampak peningkatan walaupon ank saya masuk sekolah dinabawi garden agak lewat sedikit..cikgu2 di sekolah nabawi garden pon ramah dan banyak membantu dalam proses pembelajaran..

Irfan Zafran

Sangat memberangsangkan dan semua guru bagus, kreatif dlm melaksanakan pengajaran agar murid tidak cepat bosan. Kalau boleh cepatlah habis covid ni. Anak2 pun rak sabar nak belajar dgn kawan2 di sekolah.

Hannah Humaira

Ibu
Pembalajaran di atas talian pon sangat bagus walaupon berada dirumah tetapi ank saya berlajar seumpama berada disekolah walaupon suasana berbeza.cikgu-cikgu di nabawi garden pandai attrack pelajar untuk sentiasa fokus dan sesi pembelajaran pon tidak boring sebab di selang selikan dengan game dan quiz..anak saya kalau cuti sekolah dia akan kira berapa hari lagi nak sekolah dan setiap pagi dia akan masuk kelas tanpa disuruh atau dipaksa..

Irfan Zafran

Sangat berkesan..Umar sangat suka dengan pdpr yang dilaksanakan.terutama kuiz..cuma minta cikgu panggil nama dia untuk membaca..

Ummar Khaleef